• Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας
ΓΑΛΙΛΑΙΑ
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter

Fundraising για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Ενώστε τις δυνάμεις σας μαζί μας και βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε χρήματα και να αλλάξουμε μαζί τη ζωή των ασθενών μας και των οικογενειών τους!

Είτε συγκεντρώνετε χρήματα στη μνήμη ενός αγαπημένου σας προσώπου είτε επειδή νοιάζεστε για την «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και την ανάπτυξη της Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα, μπορούμε να σας δώσουμε ιδέες για το πώς να το κάνετε. Άλλωστε κάθε ευρώ που συγκεντρώνετε είναι πολύ σημαντικό για τους ασθενείς μας και τις οικογένειές τους και η συμβολή όλων είναι απαραίτητη.

Βρείτε εδώ ιδέες για το πώς μπορείτε και εσείς να συγκεντρώσετε χρήματα για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

fundraising
fundraising

Πάρτε μέρος σε κάποιον αγώνα και συγκεντρώστε χρήματα για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»! Τρέξιμο, ποδηλασία ή οτιδήποτε άλλο σας ευχαριστεί.

Ανεβάζετε μια καλλιτεχνική παράσταση; Μπορείτε να προσφέρετε μέρος των εσόδων στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ή να τη διοργανώσετε αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών μας.

fundraising-2
fundraising-3

Διοργανώστε έναν περίπατο με φίλους και γνωστούς, περάστε όμορφα, φροντίστε την υγεία σας και ταυτόχρονα συγκεντρώστε χρήματα για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Μπορείτε να αφιερώσετε τον περίπατο στη μνήμη ενός αγαπημένου σας προσώπου!

Διοργανώστε ένα bazaar στο σχολείο ή την τάξη σας για τα Χριστούγεννα, το Πάσχα ή το τέλος της σχολικής χρονιάς και προσφέρετε τα χρήματα που θα συγκεντρώσετε στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Θα περάσετε όμορφο και δημιουργικό χρόνο με τους συμμαθητές σας και ταυτόχρονα θα ενισχύσετε το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!
bazaar
coffee2
Διοργανώστε ένα όμορφο κάλεσμα στο σπίτι για καφέ με φίλους σας! Εσείς βάζετε τη φιλοξενία και την όμορφη ατμόσφαιρα και οι φίλοι σας αντί για κεράσματα προσφέρουν χρήματα για την «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»!

Για οτιδήποτε και αν διοργανώνετε για εμάς, ζητήστε μας βοήθεια, αν χρειάζεστε, και ενημερωτικά φυλλάδια για τους συμμετέχοντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας