Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Πρόγραμμα Μετασχηματιστικής Ηγεσίας

Η εκπαίδευση, η έμπνευση και η ενδυνάμωση νοσηλευτών που θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς ηγέτες στη Νοσηλευτική Ανακουφιστική Φροντίδα και θα βελτιώσουν τη φροντίδα και τη ζωή ασθενών με απειλητικές νόσους, αποτελεί για εμάς πρόκληση και στόχο!

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΕΡΙΜΝΑ» και το Εργαστήριο Ανάπτυξης και Βελτίωσης Νοσηλευτικών Συστημάτων του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το φθινόπωρο 2017 έως το 2019 το Πρόγραμμα Μετασχηματιστικής Ηγεσίας – Transformational Leadership Programme για την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων σε νοσηλευτές που ασχολούνται με την Ανακουφιστική Φροντίδα υπό την εποπτεία του τμήματος εκπαίδευσης του Hospice Casa Sperantei στη Ρουμανία.

Το πρόγραμμα ήταν σχεδιασμένο για νοσηλευτές που έχουν εμπειρία στη φροντίδα ασθενών με χρόνιες και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες.

Ο στόχος του ήταν η ενδυνάμωση νοσηλευτών Ανακουφιστικής Φροντίδας, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας φροντίδας ασθενών με απειλητικές για τη ζωή ασθένειες και των οικογενειών τους.

Το πρόγραμμα ήταν δομημένο σε δύο εκπαιδευτικούς κύκλους συνολικής διάρκειας 80 ωρών με εισηγήσεις σε θέματα κυρίως Ηγεσίας, Διοίκησης, Συνηγορίας, Διαχείρισης Αλλαγών και Συγκρούσεων και Αυτοφροντίδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']