Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Εκπαίδευση / Επαγγελματική Κατάρτιση

Η καλή εκπαίδευση οδηγεί σε καλή φροντίδα και γι’ αυτό στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» προσπαθούμε να την προσφέρουμε σε επαγγελματίες υγείας αλλά και την κοινότητα από την αρχή της λειτουργίας μας.

Ο Στόχος μας για το αύριο: ένα Σύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο για Έρευνα, Εκπαίδευση και Θέματα Ανακουφιστικής Φροντίδας αλλά και Βιοηθικής.

Η κοινωνία μας έρχεται αντιμέτωπη διαρκώς με νέες προκλήσεις:

  • Πληθυσμός που ζει όλο και περισσότερο αυξάνοντας ταυτόχρονα πολύπλευρες ανάγκες και προβλήματα που οφείλονται στην ηλικία και τις ασθένειες
  • Μεγάλο ποσοστό από αυτό τον πληθυσμό δεν έχουν τη φροντίδα που χρειάζονται στην ασθένεια και το τελικό στάδιο
  • Το Εθνικό Σύστημα Υγείας και οι υπόλοιπες δομές υγείας στην Ελλάδα δεν επαρκούν για να καλύψουν με αξιοπρέπεια, αγάπη και ανθρωπισμό τις ιδιαίτερες ανάγκες των ανθρώπων αυτών και των οικογενειών τους
  • Η Ανακουφιστική Φροντίδα δεν είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα

Πρέπει, παρόλες τις δυσκολίες, να βρούμε νέους τρόπους, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι έχουν τη φροντίδα που δικαιούνται και χρειάζονται έως και το τέλος της ζωής τους.

Για να συμβάλουμε ως «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου, οραματιζόμαστε να φτιάξουμε τα επόμενα χρόνια ένα Σύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο.

Σε αυτές τις νέες εγκαταστάσεις θα δημιουργηθεί το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον που θα ευνοήσει την έρευνα και τη συζήτηση γύρω από ζητήματα Βιοηθικής, ζωής και ποιότητας φροντίδας για τους ασθενείς με δύσκολες ασθένειες και το τελικό στάδιο.

Επίσης, θα μπορούμε να υποδεχτούμε περισσότερους επαγγελματίες υγείας και ανθρώπους και να τους εκπαιδεύσουμε στη φροντίδα ανθρώπων με δύσκολες νόσους, τη φροντίδα στο τελικό στάδιο και τη στήριξη στο πένθος.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']