Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Γιατί να γίνω εθελοντής;

Γιατί να γίνω εθελοντής;

  • Ο χρόνος που προσφέρεις σε εθελοντικές δράσεις είναι χρόνος αξιοποιημένος!
  • Ο εθελοντισμός στην Ανακουφιστική Φροντίδα μπορεί να προσφέρει μεγάλη συναισθηματική ανταμοιβή. Πολλοί εθελοντές νοιώθουν ότι παίρνουν περισσότερα από όσα προσφέρουν!
  • Θα συμπαρασταθείς και θα βοηθήσεις με το χρόνο, τις γνώσεις αλλά και με την αγάπη σου, όσο περνά από το χέρι σου, τους ασθενείς μας και τις οικογένειες τους
  • Θα ενταχθείς σε μια ενθουσιώδη και δεμένη ομάδα, με κοινό όραμα και φρόνημα, θα μπορείς να αναπτύξεις καινούργιες και γνήσιες φιλίες
  • Θα αξιοποιήσεις δημιουργικά και με νόημα τον προσωπικό σου χρόνο και θα γίνεις πιο ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας
  • Θα ενισχύσεις τις δεξιότητες, τις γνώσεις και το βιογραφικό σου.

Πόσο χρόνο πρέπει να διαθέσω ως εθελοντής στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»;

Ο χρόνος που αφιερώνει κανείς στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» διαφέρει  από εθελοντή σε εθελοντή. Για να παραμένει κάνεις «ενεργός εθελοντής» της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»,  θα πρέπει να προσφέρει  τουλάχιστον 20 ώρες το χρόνο, αλλά σχεδόν όλοι οι εθελοντές δίνουν πολύ περισσότερο!

Υπάρχουν εθελοντικές δράσεις που απαιτούν λίγο χρόνο και άλλες που είναι συστηματικές και απαιτούν κάποια δέσμευση.

Από την αρχή κάθε εθελοντής δηλώνει σε ποιες δραστηριότητες θα ήθελε να συμμετέχει. Θα έχει στενή επαφή με τον Συντονιστή του τομέα, για να μαθαίνει, να θέτει απορίες και για να κρατήσει τα όρια του ρόλου του.

Το 2019 όλοι μαζί οι εθελοντές και φίλοι της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», προσέφεραν υπηρεσίες στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» αντίστοιχες με αυτές που θα προσέφεραν περισσότεροι από 9 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης!

Ιστορίες ΕθελοντώνΕγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']