Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

H «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Φροντίδα στον Ξενώνα (Hospice)

H «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» είναι μια Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας, η μοναδική στη χώρα μας που προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής προσέγγισης. 

Υποστηρίζοντας τους ασθενείς και τις οικογένειές τους σε όλη τη διάρκεια της νόσου αγκαλιάζει ολιστικά τις συνέπειές της (σωματικές, ψυχοκοινωνικές, πνευματικές), βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και δίνοντας αξία σε κάθε της στιγμή. Οι υπηρεσίες της προσφέρονται από ειδικά εκπαιδευμένους λειτουργούς υγείας και εθελοντές. 

quote1
galilaia
Ιδρύθηκε το 2010 από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο και λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής. Έχοντας ως πυξίδα τον άνθρωπο που πάσχει, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκευτικών πεποιθήσεων και οικονομικής ή ασφαλιστικής κατάστασης, η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» προσφέρει έργο με όραμα να αποτελέσει, και στην Ελλάδα, η Ανακουφιστική Φροντίδα αναφαίρετο δικαίωμα όσων τη χρειάζονται.

Οι υπηρεσίες μας

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» αγκαλιάζει τη ζωή σε κάθε στάδιό της προάγοντας την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό. Προσπαθεί να εξασφαλίσει στο μέτρο του δυνατού την αυτονομία του ασθενούς και τη μικρότερη δυνατή εξάρτηση από τους φροντιστές, ώστε να είναι λειτουργικός και να συμμετέχει ενεργά σε όσα αγαπά και επιθυμεί.

Υπηρεσίες για ασθενείς:

Υπηρεσίες για φροντιστές:

galilee circle numbers
ΔΕΟ

Oι άνθρωποί μας

Το προσωπικό της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» αποτελείται από 56 ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά της και δίνουν πνοή στο έργο της. Tόσο οι λειτουργοί υγείας όσο και οι διοικητικοί υπάλληλοι εκπαιδεύονται συνεχώς με στόχο την αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών.

quote2
galilaia

Σημαντικοί και πολύτιμοι στο έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» είναι οι εθελοντές της. Ως άμεσοι συνεργάτες του προσωπικού, συμβάλλουν ιδιαίτερα στη βελτίωση ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους μέσω διαφόρων τομέων δράσεων.

quote3
galilaia
galilee circle ethelodes

Ποιότητα & Διαφάνεια

Εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης ποιότητας, βάσει διεθνών προτύπων, με πιστοποίηση  από την TÜV Hellas (κατά ISO 9001). Ταυτόχρονα η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» έλαβε ειδική πιστοποίηση από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Για τη διασφάλιση της διαφάνειας και της χρηστής οικονομικής διαχείρισης πραγματοποιείται ετήσιος έλεγχος από την εταιρία ορκωτών λογιστών Bakertilly.

quote4
galilaia

Μέχρι σήμερα έχουμε φροντίσει χιλιάδες συνανθρώπους μας (ασθενείς και φροντιστές τους) της ευρύτερης περιοχής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, αλλά και ολόκληρης της Αττικής, στηριζόμενοι σε δωρεές και χορηγίες.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας κάνοντας  δωρεά στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

idryma

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']