• Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας
ΓΑΛΙΛΑΙΑ
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter

Στηρίξτε μας με άλλους τρόπους

Στηρίξτε και εσείς το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

strixte mas me allous tropous

Στηρίξτε μας με είδη

Η  «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», εκτός από οικονομικές, δέχεται και άλλου είδους προσφορές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το έργο της, όπως δωρεές σε αναλώσιμα είδη, νοσηλευτικό υλικό κ.λπ. Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στο 210 6635955 ή στείλτε e-mail σχετικά στο galilee@galilee.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, για να συζητήσουμε με τι άλλου είδους προσφορές θα μπορούσατε να μας στηρίξετε.

Μοιραστείτε τη γνώση για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Γίνετε η φωνή της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» & ενημερώστε για εμάς βοηθώντας μας να κάνουμε γνωστή την Ανακουφιστική Φροντίδα και το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας!

  • Μιλήστε στους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, γείτονες, οικείους για την Ανακουφιστική Φροντίδα, τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και το έργο προσφοράς της στους ανθρώπους που ζουν με μια δύσκολη ασθένεια.
  • Ακολουθήστε μας στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και προωθήστε τα νέα και τα μηνύματά μας.
strixte mas me allous tropous
strixte mas me allous tropous

Πάρτε μέρος σε κάποιον αγώνα και συγκεντρώστε χρήματα για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»! Τρέξιμο, ποδηλασία ή οτιδήποτε άλλο σας ευχαριστεί.

Ανεβάζετε μια καλλιτεχνική παράσταση; Μπορείτε να προσφέρετε μέρος των εσόδων στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ή να τη διοργανώσετε αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών μας.

strixte mas me allous tropous
strixte mas me allous tropous

Διοργανώστε ένα bazaar στο σχολείο ή την τάξη σας για τα Χριστούγεννα, το Πάσχα ή το τέλος της σχολικής χρονιάς και προσφέρετε τα χρήματα που θα συγκεντρώσετε στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».
Θα περάσετε όμορφο και δημιουργικό χρόνο με τους συμμαθητές σας και ταυτόχρονα θα ενισχύσετε το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!

Για οτιδήποτε και αν διοργανώνετε για εμάς, ζητήστε μας βοήθεια, αν χρειάζεστε, και ενημερωτικά φυλλάδια για τους συμμετέχοντες.

Μόνοι μας δεν επαρκούμε ίσως ούτε για τα μικρά.
Όλοι μαζί μπορούμε και τα μικρά και τα μεγάλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας