Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Αρχονταρίκι – Ανοιχτές Ημερίδες

Ελάτε να συζητήσουμε θέματα που σας ενδιαφέρουν και σχετίζονται με τις σχέσεις και τους ρόλους μας, όταν εμφανίζεται μια τόσο σοβαρή ασθένεια στη ζωή μας, τις δυσκολίες που προκύπτουν και πώς να τις αντιμετωπίσουμε, το πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη και πιο ουσιαστική τη ζωή μας με τους αγαπημένους μας ακόμα και μέσα στις δυσκολίες της νόσου, τι μπορεί να μας προσφέρει η Ανακουφιστική Φροντίδα, για να έχουμε ποιότητα στη ζωή μας κάθε στιγμή ως το τέλος.

Τον Σεπτέμβρη του 2015 ξεκίνησε το «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» με στόχο:

  • Να εξηγήσουμε στον κόσμο τι είναι η Ανακουφιστική Φροντίδα.
  • Να δοθεί η ευκαιρία να γίνουν ανοικτές κουβέντες για θέματα γύρω από την ασθένεια, τη ζωή και το θάνατο, σπάζοντας τα ταμπού, προετοιμάζοντας τους φροντιστές για το ρόλο που θα κληθούν να επιτελέσουν.
  • Να μη συνδυάζεται εσφαλμένα η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» με το θάνατο, αλλά να με τη ζωή και την ποιότητα ζωής κάθε στιγμή.
  • Να αποτελέσει άνοιγμα και πρόσκληση στην τοπική κοινωνία, ώστε να γνωρίσει τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και να δημιουργήσει σχέση μαζί της.
  • Να νοιώσουν οι άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας ότι τους ανήκουμε και μας ανήκουν.

Μια Κυριακή το μήνα, από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο, 18.30 – 20.00  συναντιόμαστε και συζητάμε ανοιχτά το θέμα που έχει προεπιλεγεί από τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Παρόντες από τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» είναι μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας και Εθελοντές της, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για όλη τη διοργάνωση.

Η συζήτηση γίνεται σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, με μουσική, θεατρικά δρώμενα, κινηματογραφικές προβολές και σπιτικά κεράσματα, για να περάσουμε και όμορφα εκτός από το να επωφεληθούμε από την συζήτηση αυτή καθεαυτή!

Δείτε τι θέματα έχουμε συζητήσει έως τώρα σε αυτές τις μηνιαίες συναντήσεις μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']