Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

“ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ” στον αγώνα ζωής των ασθενών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

“ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ” στον αγώνα ζωής των ασθενών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

6.360,00ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ €30000

Λήγει 1 Ιουλίου 202418 Υποστηρικτές

21%

“ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ” στον αγώνα ζωής των ασθενών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Κατηγορία:

Η προσπάθεια κάθε ανθρώπου που αντιµετωπίζει σοβαρά θέµατα υγείας, είναι µια διαδροµή. Μια διαδροµή µε πολλές προκλήσεις, δυσκολίες αλλά και µε µεγάλη δύναµη ψυχής, πίστη και ισχυρή θέληση. Μια διαδροµή που δεν πρέπει να τη διανύει κανείς µόνος του, αλλά να έχει συνοδοιπόρους, ανθρώπους δίπλα του, που του προσφέρουν στήριξη και ανακούφιση. Γι' αυτό χρειάζεται όλοι µαζί να «αγκαλιάσουµε» αυτή τη διαδροµή, τους ανθρώπους που δίνουν έναν αγώνα ζωής, τους φροντιστές τους, αλλά και τους λειτουργούς υγεία και πρόνοιας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» που είναι συνοδοιπόροι τους.

Φέτος στις 31 Μαΐου και μέσα σε 24 ώρες ο Σωτήρης, ο Παναγιώτης και η μικρή Λουκία θα προσπαθήσουν συμβολικά, να αγκαλιάσουν την διαδρομή σε έναν δύσκολο αγώνα ζωής ασθενών και φροντιστών, με ένα απαιτητικό ΤΡΙ - Αθλο (Κολύμπι - Ποδήλατο - Τρέξιμο) σε μια διαδρομή 150 χιλιομέτρων στους 8 Δήμους των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Εσύ μπορεί να μην μπορείς να κάνεις ΤΡΙ-Αθλο…

για τους ασθενείς και τους φροντιστές της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»,

μπορείς όμως να αγκαλιάσεις το πολύτιμο έργο της,

αγκαλιάζοντας όλες τις διαδρομές που διανύουν οι λειτουργοί υγείας μας για να φτάσουν στα σπίτια των ασθενών μας, καλύπτοντας τα οδοιπορικά κόστη των αυτοκινήτων μας για έναν χρόνο.

Το ύψος των οδοιπορικών όλων των αυτοκινήτων μας, που πραγματικά όργωσαν τα Μεσόγεια και τη Λαυρεωτική, τον προηγούμενο χρόνο ανήλθε σε 30,000 ευρώ. Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε τα έξοδα μεταφοράς των λειτουργών υγείας για τις κατ΄ οίκον επισκέψεις στους ασθενείς μας για ένα χρόνο.

Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας!

Βοηθήστε στην προώθηση αυτού του Project.

Βοήθησε μας να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’οίκον επισκέψεις μας


  • Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μέσω τραπέζης , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε στο finance@galilee.gr είτε τηλεφωνικώς στο λογιστήριο μας 210 6635955 (Ώρες 08:00-14:00). Είναι απαραίτητη η αιτιολογία "ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ", αν και εφόσον γίνει η όποια κατάθεση μέσω τραπέζης.

H «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» το 2023 φρόντισε 898 ασθενείς & φροντιστές, προσέφερε 1.900 ημέρες φροντίδας στον ξενώνα και πραγματοποίησε 5.513 επισκέψεις σε ασθενείς παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας

YΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']