Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Βοήθησε μας να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’οίκον επισκέψεις μας

Βοήθησε μας να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’οίκον επισκέψεις μας

19.565,00ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ €19000

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ145 Υποστηρικτές

100%

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» έχει ανάγκη από ένα αυτοκίνητο για να πραγματοποιεί τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’ οίκον επισκέψεις ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς, το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 19.000€.

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» υποστηρίζει  ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο κινητικού νευρώνα από το 2010 με ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στο σπίτι των ασθενών. Ιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και άλλες ειδικότητες, κατόπιν αξιολόγησής των αναγκών και των επιθυμιών του ασθενούς και των φροντιστών του διαμορφώνουν ένα εξατομικευμένο πλάνο κατ’ οίκον επισκέψεων. Για την σωστή λειτουργία του προγράμματος αυτού είναι απαραίτητο εργαλείο τα αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο που θα αγοραστεί θα μεταφέρει τους λειτουργούς υγείας και πρόνοιας καθώς και δανειζόμενο εξοπλισμό με ασφάλεια στα σπίτια των ασθενών που ορισμένες φορές μπορεί να βρίσκονται και 30χλμ. μακριά από τα γραφεία μας.

Έπειτα από έρευνα αγοράς το απαιτούμενο ελάχιστο ποσό ενός κατάλληλου αυτοκινήτου για τις παραπάνω ανάγκες ανέρχεται σε τουλάχιστον 19.000€.

Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας!

Βοήθησε μας να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’οίκον επισκέψεις μας

 

Βοηθήστε στην προώθηση αυτού του Project.


  • Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτή την ενέργεια θα διατεθούν στο σύνολό τους για την αγορά αυτοκινήτου.
  • Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί 80% του συνολικού ποσού, η ΓΑΛΙΛΑΙΑ θα συμπληρώσει το υπόλοιπο ποσό για την αγορά του αυτοκινήτου.
  • Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί λιγότερο από 80% του συνολικού ποσού, τα χρήματα θα διατεθούν για τους σκοπούς της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίξατε να αγοράσουμε το νέο αυτοκίνητο για τις ΔΩΡΕΑΝ κατ΄οίκον επισκέψεις μας! Δείτε παρακάτω:

 

YΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']