Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά 2017

Η Ομάδα Εθελοντών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την προβολή του έργου της (τόπος: αίθουσα εκδηλώσεων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στα Σπάτα Αττικής, Αγ. Δημητρίου 23, εντός του προαυλίου του Ι. Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού).

Η περσινή Δωροαγορά συνέβαλε να φροντιστούν δωρεάν 100 ασθενείς με καρκίνο για ένα μήνα και περισσότεροι από 2.500 επισκέπτες να ενημερωθούν για την Ανακουφιστική Φροντίδα και τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, ενημέρωση για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και τον πρώτο Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα ο οποίος αναμένεται να λειτουργήσει πολύ σύντομα, παιχνίδια για τα παιδιά, χορωδίες, σπιτικά γλυκίσματα, καφέ και πολλές εκπλήξεις!

Μαζί μας οι Encardia, σε μια μοναδική συναυλία για τη "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 4:30 μ.μ.!

Για προσφορές σε Χορηγίες - Διάθεση λαχνών για τη λαχειοφόρο αγορά - Δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά - Είδη σπιτιού - Κοσμήματα - Βιβλία - Γλυκίσματα και Ποτά - Αξεσουάρ Γυναικεία και Ανδρικά (όχι ρούχα), παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας στο τηλέφωνο 210-6635955.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά! (Δείτε την πρόσκληση)

BAZAAR2017
 

donate now blue


TUV hellas iso9001