Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Η σωστή ανακουφιστική φροντίδα μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά το θεραπευτικό τοπίο απέναντι στον καρκίνο

Στις 9 Μαρτίου 2024, είχαμε τη χαρά να μοιραστούμε, την 14 χρονη εμπειρία της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ από την ενεργή προσφορά ανακουφιστικής φροντίδας, συμμετέχοντας σε Στρογγυλή Τράπεζα στο πλαίσιο του Συνεδρίου της Ογκολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας με Θέμα: «Αλλάζοντας το Θεραπευτικό Τοπίο Απέναντι στον Καρκίνο».

Στο Προεδρείο της Στρογγυλής Τράπεζας βρέθηκε η κα Α. Τσερκέζογλου, Γυναικολόγος Ογκολόγος – Επιστημονική Υπεύθυνος και Διευθύντρια της Μονάδας μας και η κα Ε. Πατηράκη Καθηγήτρια Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) , Υπεύθυνη Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης της Μονάδας μας.

Στη συζήτηση συμμετείχε με παρουσιάσεις η Διεπιστημονική μας Ομάδα με τους: Ιατρό Θ. Καλλονιάτη, MSc (c), Νοσηλεύτρια Ι. Πρασίνη, MSc, MBA, PhD(c), Κοινωνική Λειτουργό Β. Μπισκέμη με που είχαν στόχο μέσα από την εμπειρία τους στην Ανακουφιστική Φροντίδα να επανα-πλαισιώσουν για το ακροατήριο, το θεραπευτικό τοπίο του καρκίνου υπο το πρίσμα της ανακουφιστικής φροντίδας.

Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή για την ευκαιρία που μας έδωσε να μιλήσουμε άλλη μια φορά, για την ανακουφιστική φροντίδα.

Το Συνέδριο έλαβε χώρα στις 8-9 Μαρτίου 2024, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υπο την Αιγίδα του 251 Γενικoύ Νοσοκομείου Αεροπορίας και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διοργανώνει το Κέντρο Ιατρικών Ερευνών Virtus.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']