• Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας
ΓΑΛΙΛΑΙΑ
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter

Αντί-δώρων και άλλες ιδέες οικονομικής στήριξης

Οι «κουμπαράδες της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Οι κουμπαράδες της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» αποτελούν έναν άμεσο τρόπο έμπρακτης στήριξης του έργου μας.

Επιλέγονται σε διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, σε μυστήρια γάμου και βάπτισης αντί δώρου, σε τελετές αντί στεφάνου και για δωρεές εις μνήμην. Οι χρηματικές δωρεές που συγκεντρώνονται στον κουμπαρά διατίθενται αποκλειστικά για τις ανάγκες των ασθενών μας.
Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» φιλοξενώντας τον κουμπαρά της σε κάποια εκδήλωση ή μυστήριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία στο 210-6635955.

Ένα μικρό ποσό για έναν μεγάλο σκοπό

Προσφέρετε στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ως εταιρία και παροτρύνετε τους πελάτες σας να κάνουν το ίδιο: ένα μικρό ποσό με την ευκαιρία των υπηρεσιών που τους παρέχετε ή ενός προϊόντος σας που αγοράζουν, αθροιστικά μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Στηρίξτε μας με είδη

Η  «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», εκτός από οικονομικές, δέχεται και άλλου είδους προσφορές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το έργο της, όπως δωρεές σε αναλώσιμα είδη, νοσηλευτικό υλικό κ.λπ.
Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στο 210.6635955 ή στείλτε e-mail σχετικά στο galilee@galilee.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, για να συζητήσουμε με τι άλλου είδους προσφορές θα μπορούσατε να μας στηρίξετε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας