Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Στηρίζω την Ανακουφιστική Φροντίδα: Θέλω και Μπορώ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου διοργανώθηκε από τη ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» το πρώτο Αρχονταρίκι για τη νέα χρονιά, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 18.30.

Η βραδυά άνοιξε με τη διήγηση ενός παραμυθιού που δημιούργησε μια ατμόσφαιρα γαλήνης στο χώρο και στους παραβρισκόμενους.

Το κεντρικό θέμα που επελέγη φέτος για την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας ήταν “Μην αφήνετε αυτούς που υποφέρουν πίσω σας” και έτσι η συζήτηση στο Αρχονταρίκι περιστράφηκε γενικά γύρω από την Ανακουφιστική Φροντίδα, τους τρόπους και χώρους παροχής της, την ποιοτητα ζωής ασθενών που πάσχουν από απειλητική για τη ζωή νόσο και πως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε, εφόσον το επιθυμούμε, όσους δοκιμάζονται.
Τη συζήτηση συντόνισε η Υπεύθυνη Έρευνας και Εκπαίδευσης της Μονάδας, Καθηγήτρια νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ κα Έλσα Πατηράκη με τη συμμετοχή της Διευθύντριας της Μονάδας κας Αλίκης Τσερκέζογλου.

Το επόμενο Αρχονταρίκι, η ανοικτή μηνιαία συνάντηση με την κοινότητα που διοργανώνει η “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου με την παρουσίαση της ιστορίας της ανακουφιστικής φροντίδας στη Ρωσία και ρώσικα πολιτιστικά δρώμενα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']