• Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας
ΓΑΛΙΛΑΙΑ
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter

Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής

Υπεγράφη από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.Νικόλαο και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη Προγραμματική Σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Γηροκομείου “H ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ” και την διαμόρφωση του αιθρίου μεταξύ των κτιρίων του Γηροκομείου και της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας “ΓΑΛΙΛΑΙΑ” στο I. Προσκύνημα Αναστάσεως Χριστού στα Σπάτα.

Ειδικότερα η Προγραμματική Σύμβαση, ύψους 400.000 ευρώ, περιλαμβάνει την δημιουργία θερμοπροσόψεων στο κτίριο του Γηροκομείου, την αντικατάσταση των κουφωμάτων & κιγκλιδωμάτων, την πλακόστρωση και το φωτισμό του αιθρίου για τη δημιουργία καλύτερου και ασφαλέστερου περιβάλλοντος για τους ασθενείς, τροφίμους και επισκέπτες. Την πληρωμή των μελετών έχει αναλάβει η Ι. Μητρόπολη και την εκτέλεση του έργου η Περιφέρεια Αττικής.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, που προβλέπεται να γίνει τους αμέσως προσεχείς μήνες, αλλάζει όψη ο περιβάλλων χώρος της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ” και θωρακίζεται ενεργειακά, με την εφαρμογή σύγχρονων προδιαγραφών, το κτίριο του Γηροκομείου.

programmatiki symvasi me tin perifereia attikis

Εγγραφείτε στο Newsletter μας