Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.
Tι είναι η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

H  «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» είναι μία νέα δράση της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», πρωτοποριακή για τη χώρα μας, που θα διεξάγεται από το 2022 και κάθε χρόνο με τη συνεργασία των οκτώ Δήμων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν το καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή και θα διοργανωθούν από τους οκτώ Δήμους. Ξεκινάμε με μία συμβολική πεζοπορία και εορταστική εκδήλωση που φέτος θα πραγματοποιηθούν στα Σπάτα, όπου είναι και η έδρα της Μονάδας μας, και τα επόμενα έτη εκ περιτροπής σε όλους του Δήμους της περιοχής.

Η συμμετοχή σου στην έναρξη αλλά και στις εκδηλώσεις της δράσης θα βοηθήσει το έργο μας προσφέροντας σεβασμό και αγάπη στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο.

Πάρε και εσύ μέρος στην «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!

Δηλώσεις Δημάρχων για την «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Δημήτριος Μάρκου
Δημάρχος Σπάτων-Αρτέμιδος

Δημήτριος Ν. Κιούσης
Δήμαρχος Κρωπίας

Δημήτριος Λουκάς
Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης
Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Ισίδωρος Μάδης
Δήμαρχος Παιανίας

Αθανάσιος Ζούτσος
Δήμαρχος Παλλήνης

Ευάγγελος Μπουρνούς
Δημάρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Πέτρος Φιλίππου
Δήμαρχος Σαρωνικού

Έναρξη «ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» 7 Ιουνίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη της πρωτοποριακής δράσης μας, στις 7/6 στον προαύλιο χώρο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ». Στην 1η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» συμμετείχαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Διοικητές νοσοκομείων, επιχειρηματίες, κλήρος και εκατοντάδες φίλοι από όλη την Αττική.

Η έναρξη σηματοδοτήθηκε από σειρά χαιρετισμών στον προαύλιο χώρο και και ακολούθησε σύντομη πεζοπορία απονέμοντας συμβολικά φόρο τιμής στη δύσκολη πορεία των ασθενών και τη συνοδοιπορία των οικογενειών τους.

Ολοκληρώθηκε με μία όμορφη πολιτιστική εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων που περιελάμβανε χορευτικό πρόγραμμα από τοπικούς συλλόγους με συνοδεία γνωστών μουσικών, μαρτυρίες ασθενών και φροντιστών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» , ανάγνωση στίχων του Ύμνου Αγάπης και άλλα δρώμενα.

Ευχαριστούμε θερμά και συνεχίζουμε για όλο το καλοκαίρι

Οκτώ Δήμοι, Μία Αγκαλιά ανακούφισης για ασθενείς με καρκίνο

Η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» το καλοκαίρι 2022

Η Πορεία μας συνεχίζεται για όλο το καλοκαίρι. Θεατρικές, χορευτικές, μουσικές παραστάσεις, συναυλίες και πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από όλους τους Δήμους των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής θα είναι αφιερωμένες στην «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Επίλεξε Δήμο, για να δεις τις εκδηλώσεις
Μοιράσου το!
Βοήθησέ μας να διαδώσουμε το μήνυμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']