Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Ημέρα μνήμης και κοπή της Βασιλόπιττας 2017

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Προσκύνημα Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα το ετήσιο μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους ασθενείς που φροντίστηκαν από την «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Μετά το πέρας του μνημοσύνου ακολούθησε η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων.

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, ο οποίος ευλόγησε και την κοπή της Βασιλόπιττας. Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της Μονάδας τα έξι χρόνια λειτουργίας της και στον υπό κατασκευή Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας ο οποίος αναμένεται να λειτουργήσει εντός του έτους. Σύντομο αλλά καρδιακό χαιρετισμό απηύθυνε και ο ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Γεώργιος Δαΐκος, ο οποίος τιμά με την παρουσία του κάθε χρόνο την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας.

Στο μνημόσυνο και την κοπή της Βασιλόπιττας παραβρέθηκαν ασθενείς που φροντίζονται από τη Μονάδα με τις οικογένειές τους, οικογένειες και φροντιστές κεκοιμημένων ασθενών, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διεπιστημονικής Ομάδας, εθελοντές και φίλοι της Γαλιλαίας.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Μετοχίου του Ιερού Ναού Αναλήψεως στον Βύρωνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']