Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά και Λαχειοφόρος Αγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Για ακόμα μια χρονιά και παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού, η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»  πραγματοποίησε ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά και Λαχειοφόρο Αγορά με πλούσια δώρα, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Και φέτος η αγάπη και η στήριξη των φίλων της Μονάδας από την Αττική, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, ήταν συγκινητική. Με τις αγορές τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως Χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά και τρόφιμα, ποτά, είδη σπιτιού, παπούτσια και αξεσουάρ, παιδικά παιχνίδια, χειροτεχνίες από τα χέρια των εθελοντών της Μονάδας, καλλυντικά και πολλά άλλα, εξασφαλίστηκε η λειτουργία του Ξενώνα της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» για σχεδόν ένα μήνα.

Προσπαθώντας να αναβιώσουμε την όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα που μοιραζόμασταν στις δια ζώσης εκδηλώσεις, σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και τη Φιλαρμονική Λαυρίου, διοργανώσαμε κατά τη διάρκεια της Δωροαγοράς συναυλίες με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, οι οποίες μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω του καναλιού της Πεμπτουσίας, ενώ ο συνάδελφος Μάνθος Καραγιάννης μοιράστηκε μαζί μας αλμυρές και γλυκές Χριστουγεννιάτικες συνταγές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» σε όλους όσοι με τις αγορές τους στήριξαν και φέτος την εκδήλωση, στους εθελοντές που βοήθησαν την υλοποίησή της και στους πολλούς δωρητές και χορηγούς που προσέφεραν τα προς πώληση προϊόντα.

Δείτε εδώ τους χορηγούς της Δωροαγοράς.

Δείτε εδώ τους νικητήριους λαχνούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']