Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» υποστηρίζει το Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού «Μεσόγεια 2022»

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» υποστηρίζει το Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού «Μεσόγεια 2022»

Με στόχο να μυήσει τα παιδιά στις ομορφιές του κλασικού αθλητισμού και να αποτελέσει θεσμό, θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, στο στάδιο των Σπάτων, το Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού «Μεσόγεια».

Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ αθλητισμού και πολιτισμού με παρουσία διάσημων αθλητών και καλλιτεχνών και πολυθεματικό πρόγραμμα με:

  • Aγώνες Κλασικού Αθλητισμού
  • Ψυχαγωγικά δρώμενα (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, διαγωνισμοί & παιχνίδια)
  • Κοινωνικές δράσεις (συλλογή υλικού για άπορους μαθητές, αιμοδοσία, υγεία, μεσογειακή διατροφή, ανακύκλωση, δενδροφύτευση, οδική συμπεριφορά, κ.ά.)
  • Δραστηριότητες που θα αναδυκνείουν τον πολιτισμό των Μεσογείων

Το φεστιβάλ κλασικού αθλητισμού «Μεσόγεια» αποτελεί μία συνδιοργάνωση των αθλητικών συλλόγων Α.Σ. Ήλιος Σπάτα, Α.Ο. Βάρης Δρομέας, Αμεινίας ο Παλληνεύς ΑΕ Μεσογείων, Δρομείς Κερατέας, του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, της Περιφέρειας Αττικής, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Όραμα των διοργανωτών είναι  να φτιαχτεί ένας πυλώνας ενδιαφέροντος για το παιδί και τον έφηβο όπου θα πρωταγωνιστεί ο κλασικός αθλητισμός και ταυτόχρονα θα αναδεικνύεται ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ, ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία, τον άνθρωπο και την οικογένεια υποστηρίζει την πρωτοβουλία και θα παρευρίσκεται με περίπτερο ενημέρωσης για την Ανακουφιστική Φροντίδα και τις υπηρεσίες της Μονάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']