Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» στο 33ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, 15 & 16 Φεβρουαρίου

Μια διαφορετική και δημιουργική συνεργασία ολοκλήρωσε η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα της, από την εμπειρία της στην Ανακουφιστική Φροντίδα ενηλίκων, στο πλαίσιο στρογγυλής τράπεζας για την ανακουφιστική φροντίδα που έλαβε χώρα στο 33ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο του 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στις 15 & 16 Φεβρουαρίου 2024.

Ο κ. Θ. Καλλονιάτης, Ιατρός MSc (c) και η κα Ι. Πρασίνη, Νοσηλεύτρια MSc, MBA, PhD(c) της Διεπιστημονικής Ομάδας της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», παρουσίασαν τις αρχές της διεπιστημονικής διαχείρισης συμπτωμάτων και προβλημάτων στην Ανακουφιστική Φροντίδα αλλά και τις εμπειρίες από την εφαρμογή αυτών των αρχών στην καθ’ ημέρα κλινική πράξη στους ασθενείς που φροντίζει η ΓΑΛΙΛΑΙΑ εδώ και 14 χρόνια.

Η θεματολογία του Συνεδρίου κάλυψε κλινικά και μη θέματα, με προσανατολισμό στις καινοτόμες διαγνωστικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις, που εφαρμόζονται στο 251ΓΝΑ. Παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στα αντικείμενα της Ρομποτικής Χειρουργικής, Ενδοσκοπικών τεχνικών, Λοιμώξεων, Στρατιωτικής και Αεροπορικής Ιατρικής, Βιοηθικής και Δεοντολογίας, Ανακουφιστικής Φροντίδας αλλά και Ψυχικής Υγείας στις Ένοπλες Δυνάμεις. Εικοσιοκτώ ομιλητές (εκ των οποίων εννέα Πανεπιστημιακοί καθηγητές) συμμετείχαν με τις εισηγήσεις τους, στις δέκα στρογγυλές τράπεζες του Συνεδρίου.

Ήταν τιμή μας να συμμετέχουμε με την παρουσίαση του έργου μας, σε ένα συνέδριο τέτοιου κύρους. Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου!

*Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστική πλακέτα συμμετοχής.

Μάθε περισσότερα:
https://www.haf.gr/2024/02/peras-33oy-polythematikoy-iatrikoy-synedrioy-251gna/

Πάτα πάνω στην εικόνα για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου:


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']