Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Επίσκεψη στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ για τη φιλοξενία και την ευκαιρία επικοινωνίας με τους αθλητές.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Mία πολύ σημαντική επίσκεψη δέχθηκε χθες το απόγευμα η Ακαδημία της ΑΕΚ.

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος που μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 και στα στελέχη της Ακαδημίας για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Μητροπολίτη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη αυτής της Μονάδας που για περισσότερο από δέκα χρόνια φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειές τους, εξασφαλίζοντάς τους την ικανότητα και τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πόσο περισσότερη ζωή μπορεί να υπάρχει σε κάθε στιγμή της.

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» προσφέρει Ανακουφιστική Φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) στο σπίτι του ασθενούς, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης και στον Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Hospice) που βρίσκεται στα Σπάτα.

Οι νεαροί αθλητές και τα στελέχη της Ακαδημίας άκουσαν με μεγάλη προσοχή τα λόγια του κ. Νικόλαου, της Διευθύντριας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» Δρ. Αλίκης Τσερκέζογλου και της Υπεύθυνης Διοίκησης κ. Μαίρης Διονύση και μίλησαν μαζί τους, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Μονάδας σε πρώτη ευκαιρία.
Πληροφορίες για το έργο της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και για τους τρόπους στήριξης της προσπάθειάς της μπορείτε να βρείτε εδώ https://linkscan.io/…/837D7BA7024DC5BE48E43173892E5A6CE…

Πηγή: https://www.facebook.com/aekfcacademy

pae aek 1

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']