Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Εκπαιδευτική ημερίδα για φοιτητές Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ και ΠΑΠΕΛ

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 «υποδέχτηκε» σε μια διαδικτυακή εκπαιδευτική ημερίδα, 128 προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) καθώς και του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΑΠΕΛ).
Στόχος της ημερίδας ήταν οι φοιτητές να ευαισθητοποιηθούν και να γνωρίσουν πως εφαρμόζουμε στην «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» την Ανακουφιστική Φροντίδα στην πράξη, μέσα από την παρουσίαση του ιστορικού ανάπτυξης και του τρόπου λειτουργίας της Μονάδας που πραγματοποιήθηκε από λειτουργούς υγείας και εθελοντές της.
Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των προπτυχιακών μαθημάτων «Ανακουφιστική Φροντίδα» υπ’ ευθύνη της καθηγήτριας του τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ κας Ε. Πατηράκη και του μαθήματος «Κοινοτική Νοσηλευτική 2» υπ’ ευθύνη της αναπληρώτριας καθηγήτριας του ΠΑΠΕΛ κας. Σ. Τζιαφέρη, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία και την πρόθυμη συμμετοχή τους αντίστοιχα.

Μετά από μια διετία περιορισμών στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, λόγω της πανδημίας, η χαρά όλων μας στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» για αυτή τη συνάντηση ήταν μεγάλη!
Σε συνέχεια της ημερίδας και μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού εξαμήνου, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις φοιτητών που το επιθυμούν στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης (ΚΗΦΑ) και στον Ξενώνα της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», ώστε να αποκτήσουν και εμπειρικό βίωμα της Ανακουφιστικής Φροντίδας και του αντίκτυπου που αυτή έχει στην ποιότητα ζωής των ασθενών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']