Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Εκπαίδευση των μελών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στη Σωστή Οδική Συμπεριφορά από τον κ. Ιαβέρη

Στο πλαίσιο της ανάγκης μας να διαφυλάξουμε την υγεία και την ακεραιότητα των εργαζομένων μας, που καθημερινά επισκέπτονται με αυτοκίνητο τους ασθενείς μας στα σπίτια τους,  διοργανώσαμε εκπαίδευση με αντικείμενο τη σωστή Οδική Συμπεριφορά.

Ο γνωστός οδηγός αγώνων αυτοκινήτου κ. Ιαβέρης μας έκανε την τιμή να μας ευαισθητοποιήσει για αυτήν την τόσο σημαντική πτυχή της καθημερινότητας μας.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης στην σωστή Οδική Συμπεριφορά, είχαμε την ευκαιρία να καταλάβουμε με παραδείγματα σημαντικές πτυχές της, όπως γιατί η ζώνη στα μπροστινά και στα πίσω καθίσματα σώζει ζωές, γιατί η βιασύνη που μεταφράζεται σε υψηλές ταχύτητες καταλήγει επικίνδυνη, πόσο σημαντικό είναι να μην αποσπάται η προσοχή μας κατά την οδήγηση από τη χρήση κινητού και πολλά άλλα.

Ήταν πολύ σημαντική επίσης, η συνειδητοποίηση ότι η  πλειονότητα των ατυχημάτων συμβαίνει με χαμηλές ταχύτητες, εντός της πόλης!

Οφείλουμε λοιπόν να  καλλιεργήσουμε, πριν ανέβουμε στο τιμόνι, την κουλτούρα “οδηγώ για να γυρίσω στο σπίτι μου και να αγκαλιάσω τους αγαπημένους μου και να προστατεύσω τους συνανθρώπους μου”.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιαβέρη και την σχολή του, που μας τίμησε με την παρουσία του και ευχόμαστε σε όλους καλές και ασφαλείς διαδρομές χωρίς ατυχήματα!

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']