Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ Χριστουγέννων 2013

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ” που οργανώθηκε από τους εθελοντές της στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μονάδας στα Σπάτα. Τα είδη προς πώληση ήταν προσφορά των φίλων της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”, αλλά και χειροτεχνίες των ασθενών και των εθελοντών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης. Η εκδήλωση, επίσης, περιέλαβε μουσική επένδυση από τη χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, ενημέρωση για το έργο της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”, ψυχαγωγία για τα παιδιά και κέρασμα, προσφορά των φίλων της Μονάδας.

Λόγω των πολλών αιτημάτων για επανάληψη της Δωροαγοράς και λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών κατά την ημέρα διεξαγωγής της, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10:15 έως τις 13:15 θα λειτουργήσει δωροέκθεση στην ίδια αίθουσα εκδηλώσεων της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ” στα Σπάτα.

Για όσους είχαν αγοράσει λαγχούς της λαχειοφόρου αγοράς μπορούν να ελέγξουν τη λίστα με τους τυχερούς αριθμούς εδώ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους χορηγούς της Δωροέκθεσης για την συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη και στήριξή τους στο έργο της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”.

laxeioforos

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']