Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Dr. Nicoleta Mitrea

Νοσηλεύτρια εξειδικευμένη στην Ανακουφιστική Φροντίδα Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Εθνικής Ανάπτυξης Hospice «Casa Sperantei», Brasov. Ειδικός Σύμβουλος εκπαίδευσης της Μονάδας.

Μετά από σπουδές στη Νοσηλευτική στο “Medical High School” του Brasov της Ρουμανίας, εντάχθηκε στην ομάδα της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας του “Hospice Casa Sperantei”. Παράλληλα με το κλινικό έργο ακολούθησε ανώτερες σπουδές νοσηλευτικής στο Ιατρικό Κολέγιο και εν συνεχεία στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου και απέκτησε ειδικότητα στην Ανακουφιστική Φροντίδα. Το 2010 μετεκπαιδεύθηκε στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, σε θέματα Ανακουφιστικής Φροντίδας και το 2017 ολοκλήρωσε τη διδακτορικής της διατριβή.

Από το 2008 είναι επικεφαλής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο “Hospice Casa Sperantei” του Brasov της Ρουμανίας. Είναι Εθνική Συντονίστρια της Εκπαίδευσης στην Ανακουφιστική Νοσηλευτική Φροντίδα, στη Ρουμανία από το 2006 με αντικείμενο την οργάνωση, την εποπτεία και τη διδασκαλία όλων των μαθημάτων Ανακουφιστικής Φροντίδας και στα τρία επίπεδα της εκπαίδευσης στην Ανακουφιστική Φροντίδα για νοσηλευτές. Από το 2011 είναι υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων νοσηλευτικής στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Από το 2018 είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τρανσυλβανίας με γνωστικό αντικείμενο την κλινική πρακτική στην Ανακουφιστική Φροντίδα και τις Αρχές της Ανθρώπινης Φροντίδας.
Συμμετέχει σε εθνικούς και διεθνείς φορείς με στόχο: α) την ανάπτυξη ενιαίου, τυποποιημένου προγράμματος σπουδών στη βασική και μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ανακουφιστική Φροντίδα για τους νοσηλευτές β) την ανάπτυξη του εγχειριδίου Ανακουφιστικής Φροντίδας για τους φοιτητές Νοσηλευτικής καθώς και του αντίστοιχου διδακτικού εγχειριδίου για τους διδάσκοντες γ) την άσκηση-εκπαίδευση για τους νοσηλευτές που εργάζονται για εξειδικευμένους Οργανισμούς-Ιδρύματα Ανακουφιστικής Φροντίδας. Από το 2011 είναι επίσης εκπαιδευτής σε διεθνές επίπεδο με την ELNEC.

Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής της καριέρα έχει δημοσιεύει βιβλία και άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά πάνω στην Ανακουφιστική Φροντίδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']