Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.
2i
Tι είναι η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

H «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» είναι μία νέα δράση της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», πρωτοποριακή για τη χώρα μας, που διεξάγεται από το 2022 και κάθε χρόνο με τη συνεργασία των οκτώ Δήμων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που φιλοξενούνται το καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή και διοργανώνονται από τους οκτώ Δήμους. Ξεκινάμε με μία συμβολική πεζοπορία και εορταστική εκδήλωση που φέτος πραγματοποιήθηκε στον Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

Η συμμετοχή σου στην έναρξη αλλά και στις εκδηλώσεις της δράσης θα βοηθήσει το έργο μας προσφέροντας σεβασμό και αγάπη στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο.

Πάρε και εσύ μέρος στην «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!

Δηλώσεις Δημάρχων για την «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»
pallinis

Αθανάσιος Ζούτσος
Δήμαρχος Παλλήνης

kropias

Δημήτριος Ν. Κιούσης
Δήμαρχος Κρωπίας

Δημήτριος Λουκάς
Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης
Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

paianias

Ισίδωρος Μάδης
Δήμαρχος Παιανίας

Ευάγγελος Μπουρνούς
Δημάρχος Ραφήνας-Πικερμίου

dilosi
saronikou

Χρήστος Γκίνης
Δήμαρχος Σαρωνικού

Δημήτριος Μάρκου
Δημάρχος Σπάτων-Αρτέμιδος

Έναρξη 2ης «ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» 18 Ιουνίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη της πρωτοποριακής δράσης μας στις 18 Ιουνίου 2023 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Γέρακα και συνεχίστηκε με μία σύντομη πεζοπορία προς το 1ο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γέρακα. Στην 2η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» συμμετείχαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Διοικητές νοσοκομείων, επιχειρηματίες, κλήρος και εκατοντάδες φίλοι από όλη την Αττική. Η έναρξη σηματοδοτήθηκε από σειρά χαιρετισμών στον προαύλιο χώρο και ακολούθησε σύντομη πεζοπορία αποδίδοντας συμβολικά φόρο τιμής στη δύσκολη πορεία των ασθενών και των οικογενειών τους.

Η έναρξη ολοκληρώθηκε με μία όμορφη πολιτιστική εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γέρακα με πλούσια μουσικοχορευτικά δρώμενα από τοπικούς συλλόγους και παράλληλες δράσεις.

Ευχαριστούμε θερμά και συνεχίζουμε για όλο το καλοκαίρι.

Οκτώ Δήμοι, Μία Αγκαλιά ανακούφισης για ασθενείς με καρκίνο

2i poreoa
Η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» το καλοκαίρι 2023

Η Πορεία μας συνεχίζεται για όλο το καλοκαίρι. Θεατρικές, χορευτικές, μουσικές παραστάσεις, συναυλίες και πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από όλους τους Δήμους των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής θα είναι αφιερωμένες στην «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Μοιράσου το!
Βοήθησέ μας να διαδώσουμε το μήνυμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']