Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» διεύρυνε το δίκτυο συνεργασιών της με Νοσοκομεία της χώρας με τη συνεργασία της με το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μάϊου 2022, υπεγράφη πρωτόκολλο συνεργασίας  μεταξύ της Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Με αυτό προβλέπεται η συνεργασία των δύο φορέων για παροχή δωρεάν υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας από τη Διεπιστημονική Ομάδα της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», Κατ’ Οίκον ή και στον Ξενώνα, σε ασθενείς με καρκίνο που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου και το επιθυμούν. Επίσης, το πρωτόκολλο προβλέπει συνεργασία για θέματα εκπαίδευσης του προσωπικού και των δύο Φορών.

Στην τελετή, το Νοσοκομείο εκπροσώπησαν ο Υπαρχηγός Π.Α. Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Υποπτέραρχος Παναγιώτης Κωστόπουλος-Διευθυντής Υγειονομικού, ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Γεωργανάς-Διοικητής του 251 ΓΝΑ, ο Ταξίαρχος Δημήτριος Βουγιουκλάκης-Υποδιοικητής του 251 ΓΝΑ, η Σμχος Χρυσούλα Κάρλου-Γραφείο Εκπαίδευσης Διεύθυνση Υγειονομικού ΓΕΑ, η Ασμχος Έλενα Δημτριάδου-Προϊσταμένη Ογκολογικής/Αιματολογικής Κλινικής  του 251 ΓΝΑ και ο Επγος Βασίλειος Ραμφίδης-Διευθυντής Ογκολογικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ, ενώ από την «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΙΜΜΛ κ.Νικόλαος Χατζηνικολάου και η κα Αλίκη Τσερκέζογλου, Γυναικολόγος Ογκολόγος – Επιστημονική Υπεύθυνος και Διευθύντρια της Μονάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']