• Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας
ΓΑΛΙΛΑΙΑ
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter

Προγραμματισμένες δράσεις των εθελοντών για την εβδομάδα 24/05-30/05

Στις 24/05 πραγματοποιείται ψηφιακά η μηνιαία συνάντηση των συντονιστών όπου γίνεται ο απολογισμός των δράσεων και διαμορφώνεται ο νέος προγραμματισμός.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η συνάντηση της Ομάδας Στήριξης για όσους εθελοντές διακονούν κοντά στους ασθενείς με την εποπτεία και την καθοδήγηση του π. Μάρκου Μούσια, της συντονίστριας των εθελοντών κας Καρολίνας Λως και του ψυχολόγου κ. Σπύρου Τσοτάκου.

Στις 26/05 λαμβάνει χώρα η 12η τηλεσυνάντηση εκπαίδευσης υποψήφιων εθελοντών με θέμα: « α) Η Αυτοφροντίδα, β) Η Συνεργασία των Εθελοντών με τη Διοικητική Ομάδα, γ)  GDPR». Την εισήγηση θα κάνει ο Κοινωνικός Λειτουργός της Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» κ. Σπύρος Τσοτάκος, η Διοικητική Υπεύθυνη της Μονάδας κα Μαίρη Διονύση και η Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας της Μονάδας κα Μόνικα Ξενικού.

Στις 25 και 28/05 πραγματοποιείται η μεταφορά του ακάθαρτου υγειονομικού ιματισμού για καθαρισμό και αποστείρωση προς το 401 ΓΣΝΑ και γίνεται η παραλαβή του καθαρού.

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας πραγματοποιείται από τους εθελοντές μας η μεταφορά γευμάτων από το 401 ΓΣΝΑ προς τον Ξενώνα για τη σίτιση των ασθενών και των φροντιστών τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας