Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Προγραμματισμένες δράσεις των εθελοντών για την εβδομάδα 14/06-20/06

Στις 14/06 πραγματοποιείται ψηφιακά η μηνιαία συνάντηση των συντονιστών όπου γίνεται ο απολογισμός των δράσεων και διαμορφώνεται ο νέος προγραμματισμός.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η συνάντηση της Ομάδας Στήριξης για όσους εθελοντές διακονούν κοντά στους ασθενείς με την εποπτεία και την καθοδήγηση του π. Μάρκου Μούσια, της συντονίστριας των εθελοντών κας Καρολίνας Λως και του ψυχολόγου κ. Σπύρου Τσοτάκου.

Από τις 15/06 επαναλειτουργεί το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης κάθε Τρίτη και Πέμπτη με λίγους ασθενείς και εθελοντές, εμβολιασμένους και με μειωμένο ωράριο. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας οι ασθενείς δεν επιτρέπεται να σιτιστούν .

Στις 15 και 18/06 πραγματοποιείται η μεταφορά του ακάθαρτου υγειονομικού ιματισμού για καθαρισμό και αποστείρωση προς το 401 ΓΣΝΑ και γίνεται η παραλαβή του καθαρού.

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας πραγματοποιείται από τους εθελοντές μας η μεταφορά γευμάτων από το 401 ΓΣΝΑ για τη σίτιση των ασθενών και των φροντιστών του Ξενώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']