Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Προγραμματισμένες δράσεις των εθελοντών για την εβδομάδα 07/06-13/06

Στις 07/06 πραγματοποιείται η αποφοίτηση των 18 νέων πιστοποιημένων εθελοντών της Μονάδας.

Στις 08/06 λαμβάνει χώρα η εκπαίδευση εθελοντών του ενοριακού ναού Αγίας Παρασκευής Κορωπίου του π. Σπυρίδωνα Ροϊνά πάνω στις βασικές αρχές της Ανακουφιστικής Φροντίδας, του εθελοντισμού και του φρονήματος της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», προκειμένου να παράσχουν με ασφάλεια βοήθεια σε ανθρώπους ασθενείς ή/και μοναχικούς της περιοχής τους, που βρίσκονται σε ανάγκη. Η δράση πραγματοποιείται από την Συντονίστρια των εθελοντών της Μονάδας κα Καρολίνα Λω, την Διευθύντρια Εργαστηρίου Συστημάτων Νοσηλευτικής Φροντίδας, Υπεύθυνη Γραφείου Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης της Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και Καθηγήτρια Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Έλσα Πατηράκη καθώς και την ψυχολόγο του ΓΝΑ Σισμανόγλειο – Αμ. Φλέμιγκ Δρ. Ειρήνη Παπάζογλου.

Στις 08 και 11/06 πραγματοποιείται η μεταφορά του ακάθαρτου υγειονομικού ιματισμού για καθαρισμό και αποστείρωση προς το 401 ΓΣΝΑ και γίνεται η παραλαβή του καθαρού.

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας πραγματοποιείται από τους εθελοντές μας η μεταφορά γευμάτων από το 401 ΓΣΝΑ προς τον Ξενώνα για τη σίτιση των ασθενών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']