Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» συμμετέχει στο έργο “Global Palliative Care Database” της IAHPC

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», ως μέλος της IAHPC και θέλοντας να συμβάλει στη διεύρυνση της παγκόσμιας γνώσης για θέματα σχετικά με την Ανακουφιστική Φροντίδα, αποδέχτηκε πρόσκληση συμμετοχής στο διεθνές έργο “Global Palliative Care Database” (GPCD) το οποίο έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας διεθνούς βάσης δεδομένων Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Με δεδομένο ότι η χρήση ηλεκτρονικών ιατρικών φακέλων ασθενών συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, τη μείωση του κόστους τους και την από κοινού χρήση πληροφοριών για πολιτικές και προσεγγίσεις βασισμένες σε δεδομένα, το έργο GPCD αποσκοπεί στη δημιουργία μιας διεθνούς βάσης δεδομένων για τη μελέτη βασικών στοιχείων σχετικά με την αρχική ένταξη ασθενών σε υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας. Τέτοια στοιχεία ενδεικτικά είναι τα κυρίαρχα συμπτώματα και οι παρεμβάσεις κατά την αρχική συνεδρία αλλά και δημογραφικά και κλινικά δεδομένα όσων απευθύνονται για βοήθεια σε υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Το έργο αποτελεί συνεργασία της IAHPC και του Fundación FEMEBA της Αργεντινής με τη συμμετοχή Μονάδων Ανακουφιστικής Φροντίδας από όλο τον κόσμο. Στο έργο εκ μέρους της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» συμμετέχουν νοσηλευτές μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας της Μονάδας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το έργο GPCD της IAHPC μπορείτε να βρείτε εδώ

i galilaia symmetechei sto ergo global palliative care database tis iahpc

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']