Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Εκπαίδευση από την Prof. Ezgi Tiryaki για βελτίωση της φροντίδας των ασθενών μας με ALS

Στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» πιστεύουμε ότι η καλή εκπαίδευση οδηγεί σε καλή φροντίδα. Με αυτή την προτεραιότητα, οι λειτουργοί υγείας και πρόνοιας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης τους παρακολούθησαν την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, εκπαίδευση με θέμα «The Role of Palliative Care in the Multidisciplinary Management of ALS and Neurodegenerative Disorders».

Εισηγητής της εκπαίδευσης ήταν η Professor Ezgi Tiryaki, MD MSc, στο University of Minnesota,  εξειδικευμένη στη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) και τις νευρομυϊκές διαταραχές, όσο και στην Ανακουφιστική Φροντίδα ιδίως για τις νόσους αυτές.

Η Prοf. Tyriaki εργάζεται στην Αμερική, στο πλαίσιο νοσοκομείου, και είναι μέλος διεπιστημονικής ομάδας που φροντίζει ολιστικά ασθενείς με Νόσο Κινητικού Νευρώνα.

Η παρουσίαση της κα Tyriaki μας έδωσε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε ακόμη πιο εξατομικευμένα τον τρόπο προσέγγισης των αναγκών των ασθενών με ALS. Επίσης, άνοιξε νέους ορίζοντες στη διαχείριση των αναγκών αυτών, με έμφαση στην χρήση νέων τεχνολογιών και τελικό κύριο στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Τέλος, μας έδωσε τροφή για σκέψη, από την οπτική της ακόμη καλύτερης οργάνωσης της ομάδας μας. Επιβεβαιώσαμε για ακόμα μια φορά ότι πάντα υπάρχει χώρος, μέσα από την συνεργασία με επαγγελματίες υγείας εντός και εκτός των συνόρων να εμβαθύνουμε στις γνώσεις μας και αυτό να μεταφραστεί σε καλύτερη φροντίδα για τον συνάνθρωπο.

Eυχαριστούμε θερμά τον συνεργάτη μας κ. Ελισσαίο Καραγεωργίου, Νευρολόγο, Επιστημονικό Διευθυντή του Νευρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών (NIA), που διαμεσολάβησε για αυτήν την τόσο ωραία παρουσίαση!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']