Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Δωροαγορά Χριστουγέννων 2012

Στις 9 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. – 18:00μ.μ., έλαβε χώρα η  πρώτη Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά για την “Γαλιλαία” που οργανώθηκε από τους εθελοντές στους χώρους της στα Σπάτα.
Από τις φωτογραφίες που παρατίθενται μπορεί κανείς να πάρει μια γεύση από την εκδήλωση καθώς και από την ατμόσφαιρα που επικράτησε σ’ αυτή.

Η αφίσα των χορηγών που είχε αναρτηθεί σε εμφανές σημείο της αίθουσας βοήθησε να πληροφορηθεί το κοινό για το ποιές εταιρείες ευαισθητοποιήθηκαν και αποφάσισαν να συνδράμουν οικονομικά στο έργο της “Γαλιλαίας”.
Για τα πολλά αντικείμενα που εξετέθησαν προς πώληση στη Δωροαγορά υπήρξε εξαιρετικό ενδιαφέρον εκ μέρους των επισκεπτών, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης έλαβε χώρα λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα (όπως ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού, εισιτήρια για μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσεία, κλπ, βιβλία, προσκλήσεις για γεύματα σε εστιατόρια κλπ).Συνολικά πωλήθηκαν 2.300 λαχνοί ενώ ο αριθμός των επισκεπτών υπολογίζεται στους 1200.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και λόγω ύπαρξης  ενδιαφέροντος, δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ενημέρωση για τη “Γαλιλαία” και το έργο της, γι’ αυτό και τα θετικά σχόλια που διατύπωσαν οι επισκέπτες για τους χώρους της “Γαλιλαίας” αλλά κυρίως για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ικανοποίησαν τους εθελοντές.

Οι τρεις τοπικές χορωδίες (ΚΑΠΗ Σπάτων, Μουσικό Λύκειο Παλλήνης & 7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος) έδωσαν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα παραδοσιακά τραγούδια τους, ένα χαρούμενο και ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση ενώ συγχρόνως υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες για την απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών. Δημιουργήθηκε δε ακόμη πιο ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα με τον καφέ και τα κεράσματα που προσφέρονταν στη διάρκεια της γιορτής.

Η αναμφισβήτητη επιτυχία της εκδήλωσης, που έκανε γνωστή την “Γαλιλαία” και το έργο της σε περισσότερο κόσμο, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ζέση την προσπάθεια της προσφοράς βοήθειας στον πάσχοντα συνάνθρωπο, χωρίς βεβαίως να παραβλέπουμε την οικονομική ενίσχυση που εξασφαλίσαμε για τον ίδιο σκοπό.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']