Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.
Η ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» πραγματοποιήθηκε για ενδέκατη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων και στον προαύλιο χώρο της Μονάδας.

Ήταν…

Μια ευκαιρία συνάντησης χιλιάδων φίλων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» που ήρθαν από όλη την Αττική, και όχι μόνο, και έγιναν μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά αγάπης για τους ασθενείς που δοκιμάζονται και τις οικογένειές τους. Ύστερα από δύο έτη που οι συνθήκες της πανδημίας μάς είχαν επιβάλει τη διαδικτυακή διεξαγωγή της Δωροαγοράς, το γιορτινό αυτό αντάμωμα γέμισε όλους με χαρά και χαμόγελο.

Μια εκδήλωση γεμάτη μοναδικά δώρα που ενθουσίασαν τους επισκέπτες μας: πρωτότυπα στολίδια, σπιτικά γλυκά, τρόφιμα, ποτά, βιβλία, παιχνίδια, είδη σπιτιού, διακοσμητικά αντικείμενα, χειροτεχνίες ασθενών, χειροτεχνίες εθελοντών, χειροτεχνίες μαθητών του Γενικού Λυκείου Αναβύσσου & του 1ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας, είδη ένδυσης και υπόδησης, καλάθια δώρων, αξεσουάρ, άνθη & φυτά (κατηγορία που υποστήριξαν με προσωπικό χρόνο και χορηγίες εργαζόμενοι της AENORASIS),  και πολλές ακόμα ξεχωριστές προτάσεις που ήταν προσφορές χορηγών, φίλων και εθελοντών της Μονάδας. 

Και φυσικά με την κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς μας που είχε τεράστια συμμετοχή και όπως πάντα πολυάριθμους νικητές.Τα αποτελέσματα της κλήρωσης βρίσκονται εδώ.

Μια γιορτή γεμάτη κεράσματα. Μια γιορτή γεμάτη μουσικοχορευτικά δρώμενα με τη συμμετοχή των:  Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Λαυρίου, Δημοτική Χορωδία Σπάτων-Αρτέμιδος, Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Ραφήνας, Λύκειο Ελληνίδων Παιανίας, Λύκειο Ελληνίδων Σπάτων, Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης, Χορωδία Μεσογαίας «Ευφώνια», πιανίστα Μαρία Φαραντούρη. 

Αλλά και μία γιορτή γεμάτη χειροτεχνίες, παιχνίδια και face painting για τους μικρούς μας φίλους, με την υποστήριξη των μαθητριών του Γυμνασίου Σπάτων και της επιβλέπουσας καθηγήτριας κας Α.Μπέκα, καθώς και δύο νηπιαγωγών της εταιρίας Just care και του παιδικού σταθμού Playland.

Στιγμιότυπα από τη ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ
Ένα μεγάλο 'ευχαριστώ'

Για ακόμα μια χρονιά το αποτύπωμα της Δωροαγοράς ήταν ιδιαίτερα θετικό με τη μεγάλη συμμετοχή και την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση στην Ανακουφιστική Φροντίδα. Πολύ σημαντικός και ο οικονομικός απολογισμός καθώς τα φετινά έσοδα της Δωροαγοράς είναι ικανά να καλύψουν το ετήσιο κόστος μισθοδοσίας ενός ιατρού και ενός κοινωνικού λειτουργού της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ». 

Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ από καρδιάς στους 

  • εκατοντάδες εθελοντές και φίλους της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση με αγάπη, προσωπικό χρόνο και προσφορές
  • πολυάριθμους χορηγούς μας για τα υπέροχα είδη που προσέφεραν στη Δωροαγορά, τη Λαχειοφόρο και το κέρασμα καθώς και τη στήριξή τους στο έργο μας
  • χιλιάδες επισκέπτες για την ευγενική παρουσία τους, τις συνομιλίες μας και τη στήριξή τους στο έργο μας

Η σταθερή εμπιστοσύνη και η στήριξη στο έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» μας τιμούν, μας εμπνέουν και μας δεσμεύουν στην αέναη προσπάθειά μας για τη φροντίδα των ασθενών μας αλλά και την ανάδειξη της Ανακουφιστικής Φροντίδας στη χώρα μας.

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Στη   «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» φροντίζουμε τους ασθενείς μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Προσπαθούμε καθημερινά ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια και ποιότητα. Να βρίσκονται στο σπίτι τους, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπούν.

Τη φετινή χρονιά πραγματοποιήσαμε μια ξεχωριστή δράση.

Ευχηθήκαμε όλοι μαζί για τους ασθενείς μας!

Στη Δωροαγορά μας βρισκόταν «Το Καράβι των Ευχών της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», όπου ο κάθε επισκέπτης έγραφε τη δική του μοναδική ευχή και την κρεμούσε στα πανιά του. Εκατοντάδες ευχές γέμισαν «Το Καράβι των Ευχών της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και όλους εμάς με συγκίνηση. 

Και οι ευχές όλων μας μετουσιώθηκαν σε μια μεγάλη ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ!

LogoTechnomarPantone FINAL
Στιγμιότυπα από το ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Χορηγούς της Δωροαγοράς για την εμπιστοσύνη και την αυξανόμενη στήριξή τους στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Η συμπόρευση με φίλους και επιχειρήσεις μάς δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']