Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (3ος 2023)
anagnhostiko tis galilaias
Search
Close this search box.

Καραπλάνης Κωνσταντίνος

karaplanis
Φυσικοθεραπευτής

Είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικοθεραπείας Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας με εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων το 2010.

Υπηρέτησε ως οπλίτης την στρατιωτική θητεία του στο σώμα του Υγειονομικού Στρατού Ξηράς με ειδικότητα βοηθός αναισθησιολόγου / ανάνηψης και ως πλήρωμα ασθενοφόρου του Κ.Α.Β.Σ

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες σχετικά με την φυσικοθεραπεία στην νευρολογική και μετεγχειρητική αποκατάσταση.
Επίσης έχει πιστοποίηση για την κλινική διαχείριση και αποκατάσταση ασθενών με COVID-19 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Και είναι πιστοποιημένος για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή από το Ε.Κ.Α.Β

Έχει εργαστεί από το 2010 σε ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης και ως ελεύθερος επαγγελματίας σαν φυσικοθεραπευτής κατ’ οίκον μέχρι το 2019.
Έκτοτε εργάζεται ως προϊστάμενος φυσικοθεραπευτής στο Οικοτροφείο Άγιοι Ανάργυροι για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση και νοητική υστέρηση στην Παλλήνη.
Συμμετέχει ως μέλος της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης στο προγράμμα προσωπικός βοηθός για Α.με.Α του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Παράλληλα, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του University of Athens ΜΒΑ «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από τον Ιούλιο του 2023 υπηρετεί στην «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

[mc4wp_form id='439']