• Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας
ΓΑΛΙΛΑΙΑ
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter

Πολιτική Ποιότητας

Ποιότητα φροντίδας

Προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι μαθαίνοντας από τους πρωτοπόρους στην Ανακουφιστική Φροντίδα παγκοσμίως, υιοθετώντας κλινικά πρωτόκολλα και καλές πρακτικές και, κυρίως, ακούγοντας όσα έχουν να μας πουν οι ασθενείς μας και οι φροντιστές τους, ώστε να παρέχουμε εξειδικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους όσους φροντίζουμε.

Δημιουργήσαμε το 2014 και εφαρμόζουμε έκτοτε ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα για τις Υπηρεσίες Κατ’οίκον Φροντίδας, Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Αυτοφροντίδα και τον Εθελοντισμό. Πραγματοποιούμε συστηματικές επιθεωρήσεις της φροντίδας και των υπηρεσιών μας, ενώ κάθε χρόνο πιστοποιούμαστε για τις προαναφερθείσες υπηρεσίες μας ως προς την Ποιότητα από Ανεξάρτητους Φορείς. Από το 2017 έως και σήμερα οι υπηρεσίες αυτές της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» πιστοποιούνται από την TÜV Hellas (TÜV Nord Group).

Δείτε εδώ το Πιστοποιητικό Ποιότητας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» κατά ISO 9001.

Όλες μας οι ενέργειες αποπνέουν τις βασικές αρχές που διέπουν τη δηλωμένη Πολιτική Ποιότητας της Μονάδας, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επίσης, κάθε χρόνο θέτουμε στόχους για την Ποιότητα και στο τέλος του έτους αξιολογούμε αν τους πετύχαμε. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τους στόχους αυτούς και τι πετύχαμε την προηγούμενη χρονιά εδώ.

Η ανατροφοδότηση από τους ασθενείς μας και τους οικείους τους σχετικά με την εμπειρία τους από τη φροντίδα στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» είναι πολύ σημαντική για εμάς και μια αξιόπιστη ένδειξη ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Μπορείτε να διαβάσετε ενδεικτικά κάποιες εδώ.

  • Έχουμε πλέον ολοκληρώσει την ένταξη και εφαρμόζουμε στην κλινική πράξη το παγκόσμιας εμβέλειας κλινικό εργαλείο IPOS, το οποίο έχει ως στόχο να μετρήσει, να αποδείξει και να βελτιώσει την παρεχόμενη φροντίδα επιτρέποντας στους ασθενείς να καταγράψουν τις βασικές τους ανησυχίες και κατά πόσο αυτές βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Αν θέλετε να μας κάνετε κάποια πρόταση ή παρατήρηση σχετικά με την Ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, παρακαλούμε στείλτε μας email στο quality@galilee.gr.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

open

Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τη λειτουργία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (2ος 2021)