Αιμοδοσία 15 Ιουλίου 2017

Με υψηλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου η όγδοη Αιμοδοσία που διοργάνωσαν η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" και η Κοινότητα Νέων "Ορθόδοξη Μαθητεία" με την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ.Γενηματάς.

Η συνολική ποσότητα φιαλών που συγκεντρώθηκε ήταν 33 και θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν ανάγκες των αιμοδοτών αλλά και των ασθενών της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ". Το κλίμα κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας ήταν ευχάριστο, με προβολές βίντεο για το έργο της Μονάδας και μουσική. Στους αιμοδότες δόθηκαν χειροποίητα αναμνηστικά δώρα από τα χέρια των ασθενών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης και κέρασμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, και εκ μέρους των ασθενών μας, τους αιμοδότες αλλά και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της Αιμοδοσίας.

Η προσφορά αίματος δεν αποτελεί απλά καλό σκοπό, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για εκείνους που το έχουν ανάγκη. Αρκετοί άνθρωποι καθημερινά χρήζουν μετάγγισης και το αίμα δεν είναι αγαθό "προς πώλησιν". Η αιμοδοσία είναι δώρο ζωής και αγάπης, ενώ τις περισσότερες φορές ο αιμοδότης με τον αιμολήπτη δεν γνωρίζονται.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" σε όλη τη διάρκεια του έτους σε Νοσοκομείο της επιλογής τους.
donate now blue


TUV hellas iso9001