Προβολή

Δελτίο Τύπου 2.2.2019 για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

Διαβάστε το άρθρο της Καθημερινής για τη "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα στη συνεργασία της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" με την Aenorasis.

Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» από το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος.

Παρακολουθείστε την εκδήλωση των εγκαινίων του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" στις 12-12-2017 από την ιστοσελίδα της Πεμπτουσίας.

Παρακολουθείστε απόσπασμα από τις ειδήσεις της ΕΤ1 για τα εγκαίνια του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" στις 12-12-2017. Δημοσιογραφική επιμέλεια Χρύσα Ρουμελιώτη.

Συνέντευξη της Διευθύντριας της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ", ιατρού, κας Αλίκης Τσερκέζογλου για τα εγκαίνια του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας της Μ.Α.Φ. "ΓΑΛΙΛΑΙΑ", 12-12-2017, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Τώρα με την Άννα Μπουσδούκου."

Παρακολουθείστε τη συζήτηση για τη "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικολάου με τον κ. Ηλία Λιαμή στην εκπομπή «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει...»

Διαβάστε το αφιέρωμα στον Ξενώνα που δημιουργεί η "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" και στο έργο της Μονάδας από το IAHPC στο ενημερωτικό τεύχος που εξέδωσε τον Μάρτιο 2017

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη
που παραχώρησε η Καθηγήτρια Νοσηλευτικής Ε.Κ.Π.Α. και Υπεύθυνη Έρευνας & Εκπαίδευσης της Μ.Α.Φ. "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" Δρ. Έλσα Πατηράκη στην δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Τζήλιου για την εκπομπή του Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη"Εντεύξεις"

Αφιέρωμα στο 9ο Διεπιστημονικό Σεμινάριο "Βασικές Αρχές στην Ανακουφιστική Φροντίδα" από την Πεμπτουσία


Ακούστε τη συνέντευξη
της Καθηγήτριας Νοσηλευτικής του Ε.Κ.Π.Α. και Υπεύθυνης Έρευνας & Εκπαίδευσης της Μ.Α.Φ. "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" Δρ. Έλσας Πατηράκη στην εκπομπή του Ραδιοφώνου της Εκκλησίας της Ελλάδος "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ" της Κατερίνας Χουζούρη. Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξενώνων και Ανακουφιστικής Φροντίδας, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.


Συνέντευξη της Διευθύντριας της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" κα Τσερκέζογλου Αλίκης στην Καθημερινή

 
Παρακολουθήστε το αφιέρωμα στη "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ του ΑΝΤ-1 στις 18/6/2014

Παρακολουθήστε το αφιέρωμα στη Μ.Α.Φ. "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" της εκπομπής "ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ" της ΕΤ1 στις 28-12-2012 (μέρος 1, μέρος 2, μέρος 3). 

Πρόγραμμα "ΠΡΟΣΦΕΡΩ"  για τη ΜΑΦ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

logia asthenon

donate now blue


TUV hellas iso9001