Το Όραμα της Γαλιλαίας

Στη "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" εργαζόμαστε, προσφέρουμε, αλλά κυρίως νιώθουμε ότι εμείς πλουτίζουμε σε δύναμη, γνώση και κουράγιο.

Το όραμα όλων μας είναι να γίνει προσιτή η Ανακουφιστική Φροντίδα στην Ελλάδα σε όλους τους ασθενείς που τη χρειάζονται.
 
Προσδοκία μας είναι να βοηθήσουμε στη δημιουργία και άλλων παρόμοιων Μονάδων Ανακουφιστικής Φροντίδας σε άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
 
Απώτερος στόχος μας είναι η επέκταση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας που προσφέρει η "ΓΑΛΙΛΑΙΑ", εκτός από τους ογκολογικούς ασθενείς και τους ασθενείς με ALS, σε άλλες ομάδες ασθενών με απειλητική για τη ζωή τους νόσο (άλλες νευρολογικές παθήσεις, χρόνια νεφροπάθεια, καρδιοαναπνευστικές νόσους κλπ).
 
Εργαζόμαστε για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Hospice), και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο σπίτι και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης.  Με τη λειτουργία του Ξενώνα μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και φιλοξενία, σε εκείνους που τη χρειάζονται, όπως γίνεται παγκοσμίως στα Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας. Κατασκευάσαμε, εξοπλίσαμε, στελεχώσαμε και οργανώσαμε τη λειτουργία ενός χώρου υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, στον οποίο προσφέρουμε με αγάπη την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία μας σε ασθενείς για εκείνο το χρονικό διάστημα που για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να την παρέχουμε στο σπίτι τους.

 
logia asthenon
kanel logo
 

Το Ίδρυμα
ΠΑΥΛΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ παραμένουν
σταθεροί υποστηρικτές της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».
Τους ευχαριστούμε θερμά!


donate now blue


TUV hellas iso9001