Το Όραμα της Γαλιλαίας

Στη Γαλιλαία εργαζόμαστε, προσφέρουμε, αλλά κυρίως νιώθουμε ότι εμείς πλουτίζουμε σε δύναμη, γνώση και κουράγιο.

Το όραμα όλων μας είναι να γίνει προσιτή η Ανακουφιστική Φροντίδα στην Ελλάδα σε όλους τους ασθενείς που τη χρειάζονται. Πιο συγκεκριμένα μέσα στους άμεσους στόχους μας είναι η λειτουργία του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Hospice), επιπλέον των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο σπίτι και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης, ο οποίος κατασκευάστηκε και αναμένεται να ξεκινήσει να φιλοξενεί ασθενείς το Φθινόπωρο 2017.  Με τον Ξενώνα θέλουμε να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και φιλοξενία, σε εκείνους που τη χρειάζονται, όπως γίνεται παγκοσμίως στα Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας. Κατασκευάσαμε, εξοπλίσαμε, στελεχώνουμε και οργανώνουμε τη λειτουργία ενός χώρου υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, στον οποίο θα μπορούμε να προσφέρουμε με αγάπη την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία μας σε ασθενείς για εκείνο το χρονικό διάστημα που για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να την παρέχουμε στο σπίτι τους.

Προσδοκία μας είναι να βοηθήσουμε στη δημιουργία και άλλων παρόμοιων Μονάδων Ανακουφιστικής Φροντίδας σε άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Απώτερος στόχος μας είναι η επέκταση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας, εκτός από τους ογκολογικούς ασθενείς και τους ασθενείς με ALS που φροντίζουμε σήμερα, σε άλλες ομάδες ασθενών με απειλητική για τη ζωή τους νόσο (άλλες νευρολογικές παθήσεις, χρόνια νεφροπάθεια, καρδιοαναπνευστικές νόσους κλπ).

donate now blue


TUV hellas iso9001