Ανακοινώσεις Εθελοντών

 
Ξεκινάει την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, 16.00-19.00, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για υποψηφίους εθελοντές της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».
 
Το πρόγραμμα, που υλοποιείται για έβδομη φορά και θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο 2019, έχει έντονο βιωματικό χαρακτήρα ενώ ταυτόχρονα παρέχει βασικές θεωρητικές γνώσεις στην Ανακουφιστική Φροντίδα και τον Εθελοντισμό.
 
Στο πρώτο μάθημα, η Καθηγήτρια Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και Υπεύθυνη Έρευνας και Εκπαίδευσης της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» κα Ελισάβετ Πατηράκη θα εισάγει τους εκπαιδευόμενους στην ιστορία, φιλοσοφία και εφαρμογή της Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Με το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι νέοι εθελοντές θα ενταχθούν στη λειτουργία της Μονάδας, όπου η συνεισφορά τους είναι πολύ σημαντική, καθώς συμβάλλουν στην εξασφάλιση της ολοκληρωμένης φροντίδας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους, αποτελώντας πολύτιμους συνεργάτες της διεπιστημονικής ομάδας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, 16.00-19.00, με την εισήγηση της Διευθύντριας της Μονάδας κας Αλίκης Τσερκέζογλου, με τίτλο "ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»: Οργάνωση και Απολογισμός Λειτουργίας".
 
Το τελευταίο μάθημα για το 2018 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 16.00-19.00, με την εισήγηση της Συντονίστριας του Τομέα Εθελοντών κας Καρολίνας Λως, με τίτλο "Ο ρόλος του Εθελοντή στην Ανακουφιστική Φροντίδα".
 


 

 


donate now blue


TUV hellas iso9001